RESERVE

Bowa za trajno vezivanje - iće&piće

Share:
Bowa za trajno vezivanje - iće&piće

Poznavaoci Elafitskog otočja koji krstare Južnim Jadranom znaju da sa sjeverne (kao i južne) strane Šipana ne postoji nikakvo naselje. Uz more, na otoku su samo Suđurađ i Šipanska Luka koji spajaju Šipansko polje.
Bilo je to tako do nedavno, dok nije postavljena nova bova. Ispravak, BOWA…

Pero Šare, dinamični je nastavljač tradicije ugostiteljske obitelji iz Malog Stona koja se pod brandom Bota Šare raskrilila Hrvatskom. Od znamenitog ishodišta u Malom Stonu, do Dubrovnika, Splita i Zagreba. Nemirnog istraživačkog duha, u trajnom istraživanju nove ugostiteljske ponude, Pero Šare odgovoran je u obitelji za Oyster & Sushi Bar Bota u Dubrovniku, za big game fishing ponudu u kojoj i sam sudjeluje i uživa kad može (njihov ribarski brod spada u dvanaest certificiranih za izlov divlje plavorepe tune u Hrvatskoj), te za najnoviju, prošlogodišnju, akviziciju – BOWA Dubrovnik restoranu.

Covid-19 ispraznio je ljetos naročito jug Jadrana. Unatoč tome, Pero Šare nije odustajao i dalje ustrajno drži vrhunsku ponudu u Oyster & Sushi Bar Bota u Dubrovniku, optimistično gledajući u budućnost.

BOWA Dubrovnik restaurant, dovoljan je razlog za isprobati - neviđeno. Uz postojeću staru kamenu kuću, uz minimalni dodatak krute gradnje, koristeći laganu drvenu gradnju sojeničarskog tipa, formirana je hedonistička oaza bazirana isključivo na lokalnim namirnicama.

Ostat članka pročitati ovdje.